Home

Stor trondheim atb

Velg Blant et Stort Utvalg av Overnattingssteder Hos Booking.com. Søk Nå! Du Finner Det du Trenger på Booking.com, Verdens Største Reiselivsside Rutetabeller og linjekart for Trondheim, Melhus og Malvik Se linjekart for Trondheimsområdet ( PDF, 1MB ) og kart over knute- og omstigningspunkt . Finn din reis Informasjon om kollektivtilbudet i Trøndelag. For å unngå at det blir for mye trengsel i rush, og spesielt rundt skolestart og -slutt, ber vi alle om å vurdere hvilken linje eller avgang du reiser med. Vi har et godt kollektivnettverk i Trondheimsområdet med mange avganger og god kapasitet Sone A består i hovedsak av Trondheim, Malvik, deler av Melhus og deler av Skaun. Bruk kartet under for å finne ut hvilken sone du reiser i. Vi gjør oppmerksom på at holdeplassene i kartet kan avvike fra reell plassering Det blir direkteruter fra Trondheim sentrum til Klæbu på ettermiddagene og flere direkteruter fra Klæbu på morgenen. Tilbudet til elever på videregående styrkes også. Slik bruker du t:kort på kortlesere

For Stor-Trondheim. Busstider i Trøndelag. AtB gir oss lenker til rutetabeller og rutekart for buss og bestillingstransport i regioner i Trøndelag. Flere av disse går til og fra Trondheim. BussTUC BussTUC er en. Dette har jeg sendt mail om (ca. 37 mailer) til AtB, og svarene er blant annet at noe støy må jeg påregne i boligstrøk, og at bussene ikke skal gå på tomgang. Busser har også flere ganger sperret min innkjørsel og hindret inn- og utkjøring. Det har blitt bedre, men denne støyen skaper stor frustrasjon da dette er ett gjentagende problem Å vente på bussen er en del av reisen. Det er derfor viktig med godt tilpassede stasjoner og holdeplasser

Vi har stor busstrafikk fra før: AtB busser i vanlig trafikk, mange private buss-selskaper er inne på området på Scandic Hotell og flybusser som går stort sett hele døgnet. Jeg forsøkte å ringe AtB i april/mai, men «direktøren» ville ikke snakke med meg, men han ga beskjed til sentralbordet at jeg måtte sende en mail, noe som jeg overhodet ikke har tilgang til Reisen består av sonen du reiser fra, sonen(e) du reiser gjennom og sonen du avslutter reisen i. Unntaket er om du reiser fra en B-sone til en annen B-sone via sone A. Da skal du kun betale for to soner Bruk appen AtB Reise eller reiseplanleggeren for å finne din reise fra A til B. Endringer i kollektivtrafikken. Nattbuss og nattrikk er innstilt inntil videre. Reiser med 9t2 er ikke tilgjengelig. Les mer: Tiltak og retningslinjer. Rutetabeller og rutekar

Hittegods i Stor-Trondheim. Det er den enkelte operatør som er ansvarlig for hittegods på de ulike rutene de betjener. Se informasjon under «Operatør». Dersom det er mulig å spore opp eier av gjenglemte gjenstander, blir vedkommende kontaktet AtB ber både bedrifter og enkeltpersoner så langt som mulig om å tilpasse reisen sin slik at de kan reise før eller etter skolestart og -slutt. Linjer og avganger med stort press. Byåsen videregående skole . Linje 3 Hallset - sentrum - Lohove. Linje 3 fra Hallset mot sentrum og Lohove ved skoleslutt: Linje 3 er en metrolinje og har stor. Logg inn på min side for å fylle på t:kort! Har du ikke t:kort? Bestill t:kort her.Har du ikke bruker? Registrer deg nå

Stadig færre betaler med kontanter i Trøndelag

AtB bygde helt nye «metrobusstasjoner», som er et større busstopp, med mer plass til de litt mer travle delene av byen, så vel som å renovere mindre bussholdeplasser. Metrobussen , som er den bussen hovedlyset er på for denne operasjonen, ble tidligere kalt «Superbuss» grunnet dens lengde og størrelse Yamaha MC og Scooter i Trondheim Ride Trondheim AS er et MC-firma som startet i 1968 i Innherredsveien, under navnet William Jenssen AS. Vi drev da kun med Vespa mopeder. Vi flyttet til Sorgenfriveien 14 våren 1991. Gjennom årene har vi vært innom flere merker som Suzuki, Kawasaki, BMW, Triumph og KTM. Flere av..

Trondheim. Tydal. Åfjord. Ørland Rammeavtale - kapasitetsøkninger i Stor-Trondheim Publisert av: AtB AS Kunngjøringstype: Kunngjøring av konkurranse. Doffin referanse: 2013-295702. Tilbudsfrist: 2013-08-02. Kunngjøringsdato: 2013-05-30. Kommuner. Siste: I en pressemelding tirsdag ettermiddag skriver Trondheim og Stjørdal kommuner at de vil sette i gang følgende tiltak: - Vi henstiller sterkt om at munnbind brukes på flybussen med umiddelbar iverksettelse. Vi utelukker ikke at det kan komme pålegg om dette på et senere tidspunkt med hjemmel i smittevernlovgivningen, skriver kommunene i pressemeldingen AtB er et transportselskap eiet 100 prosent av Trøndelag fylkeskommune. Selskapet ble etablert i 2009 og er ansvarlig for det meste av den offentlige kollektivtrafikken i Trøndelag, både buss, hurtigbåt og ferje. AtB har også ansvarlig for den nødvendige infrastrukturen og for gjennomføringen av tjenestene. Selskapet planlegger, bestiller og markedsfører kollektivtrafikken, men eier. Selskap i Trondheim vant stor avtale om pensjon Det pågår nå en kamp om 1,4 millioner pensjonskontoer. Danica Pensjon i Trondheim har kapret kontrakten med fagorganisasjonen Nitos 92 000 medlemmer

30 hoteller i Trondheim - Ingen Bookingavgifte

Trondheimsregionen er en byregion og et interkommunalt samarbeidsområde som omfatter kommunene Trondheim, Klæbu, Malvik, Melhus, Midtre Gauldal, Orkdal, Skaun, Indre Fosen og Stjørdal i Trøndelag.. Regionen domineres av storbyen Trondheim.Trondheimsregionen er Norges fjerde største etter Osloregionen, Bergensregionen og Stavangerregionen.De ni kommunene som deltar i regionrådet har til. Storm.no gir deg været for 8 millioner steder i verde

NTNU, som er en stor bussbruker og som snart skal i gang med eksamener, var også til stede i møtet. Ifølge Wolden er det snakk om å skyve på tidspunktene for eksamen. Han varsler at det onsdag vil bli kalt inn til en felles presskonferanse, med kommunen, AtB, fylkeskommunen, Næringsforeningen og NHO Kjøp billett for buss og trikk i hele Trøndelag. Med AtBs mobil-app kjøper du billetten før du går om bord. AtB Mobillett gjelder kun på busser som er en del av det offentlige kollektivtilbudet i Trøndelag fylke, og hurtigbåtrutene 800/805 og 810. Enkeltbillett: For buss og trikk i Trøndelag fylke og for hurtigbåt på strekningene Trondheim - Vanvikan og Trondheim - Kristiansund Grethe Opsal i AtB Foto: AtB - At det er rapportert på 293 tilfeller med frakjøring anser vi det som en liten andel i den situasjonen vi har vært og er oppe i nå. Vår erfaring er at flere av de andre større byene har hatt langt større andel av fulle busser og frakjøring enn her i Trondheim, skriver hun i en e-post til Adresseavisen

Godt at AtB lytter til frustrerte passasjerer Mange passasjerer har vært sinte og frustrerte etter at det nye bussrutetilbudet i Stor-Trondheim startet i august. Det er prisverdig, og også som forventet, at AtB har tatt tilbakemeldingene på alvor og gjør endringer i rutene etter nyttår AtB var blant de aller første i landet til å satse stort på elbuss. I ettertid har flere byer og fylker slengt seg på, disse har kontaktet AtB for råd og anbefalinger. Hvor kjører de nye elektriske bussene? Fire busslinjer i Trondheim blir kjørt av elektriske busser fra 3. august. Det er linje 12, 20, 25 og 40 Re: Nye busser til Stor-Trondheim 2019 Legg inn av oyst » 03 feb 2019 19:09 Hei, i førre søndag (som ein gjer på ein sløv søndag) kosa eg meg med å gå igjennom litt av det som kjem no. Har ikkje fått den ut fordi eg plutseleg ikkje fekk logga meg inn, men no ser det ut som eg kom inn att. Så vi gjer eit nytt forsøk Da ble det klart hvem som skal kjøre rutebusser i Stor-Trondheim fra 2019 og ti år frem i tid. Nettbuss AS og Tide Buss AS vant kontrakten på kollektivtransport i Trondheim. - Det har vært en meget krevende og spennende konkurranse både for tilbyderne og oss, og vi er godt fornøyd med resultatet Velg Blant et Stort Utvalg av Overnattingssteder Hos Booking.com. Søk Nå! Kjapp, Enkel og Trygg Booking - og Bekreftelsen Kommer Med én Gan

INFRASTRUKTUR | Kollektivtrafikk - Page 7 - SkyscraperCity

Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om AtB AS, 994686011. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer Stor-Trondheim** Nord-Trøndelag, inkl. skoleskyss Andel kollektivreiser per transportmiddel Andel av totale reiser i 2015, prosent (%) 3% 4% 9% 25% 60% 100 % = 43 millioner reiser • AtB bør gis en klar rolle, med større utviklingspotensial og forutsigbarhet enn d AtB satser stort og har rullet ut tre hundre nye busser - Trondheim er i gang med landets mest moderne kollektivsystem. Hele tolv prosent av bussparken til AtB er nå helelektrisk. Bussene finner du på til sammen fire linjer og bussene lades ved endestasjonene. Foto: Atb AS Hun påpeker at AtB legger opp til langt flere linjer som vil gå på tvers av byen, blant annet ved å ta i bruk omkjøringsveien i større grad enn i dag. Hvorfor endre kollektivtilbudet? Busstilbudet i dag er basert på hvordan byen så ut i 1970, da var Trondheim 83 000 færre innbyggere Re: Nye busser til Stor-Trondheim 2019 Legg inn av ken » 21 nov 2019 18:59 I følge vegvesen.no ble 5875-GA10847 avregistrert 21.10.2019. den er også overtatt av MAN Last & Bus

Trygt å booke · Vi snakker ditt språk · Les ærlige gjesteomtale

Re: Nye busser til Stor-Trondheim 2019 Legg inn av jec » 02 okt 2018 18:13 En herremann ved navn Herman postet dette bildet av en av Van Hool-ene på AtB sin Facebook-side For Stor-Trondheim. Busstider i Trøndelag. AtB gir oss lenker til rutetabeller og rutekart for buss og bestillingstransport i regioner i Trøndelag. Flere av disse går til og fra Trondheim. Bybuss Trondheim. bybuss.com gir. utfordringer. Uten denne takstøkningen vil AtB måtte redusere rutetilbudet i Stor-Trondheim om ikke tilskuddet økes. Fylkesrådmannen har i sak 71/19 foreslått å øke tilskuddet til drift av kollektivtransport med 25,1 millioner kroner. Dette er for å håndtere økte kostnader til drift av infrastruktur - ikke for å tilføre AtB økte. Trondheim kommune har en stor andel av ansatte i offentlig helseomsorg, hvor de fleste jobber turnus. Helsefagsarbeidere og andre med ubekvem arbeidstid trenger et bredt kollektivtilbud - også i helgene. I dag greier ikke AtB å møte denne etterspørselen. Mange opplever fulle busser og sjeldne avganger i helgene, spesielt på morgenen Utenfor bygget er det busstopper: Maskinagentur og Stor-Rosta. Tillerterminalen og City Syd er ca. 1 km gåavstand. Tonstadkrysset er også ca. 1 km gåavstand. Anbefaler å sjekke atb.no for mer info. Besøksadresse og postadresse: Vestre Rosten 81, 7075 Tiller Trekanten 12. etasje. E-timebok / online timebestilling. Trondheim har tatt i bruk.

Buss og trikk, Trondheimsområdet - AtB

 1. AtB står for både planlegging, bestilling og markedsføring av all offentlig kollektivtrafikk i Trondheim og store deler av Trøndelag etter anbudsprinsippet. Forstadsbanen Gråkallbanen , som trafikkerer strekningen over Byåsen fra St.Olavs gate til Lian, ble nedlagt sammen med øvrige sporveislinjer i 1988, men er fra 1990 igjen på sporet, som Trondheims eneste trikkelinje
 2. Kor langt gjeld stor- trondheim sonen? Eventuelt kor my koste en militær fra munkegata til svebergkrysset?:
 3. IKEA Leangen, Landbruksvegen 2, 7048 Trondheim. Vi holder åpent man-fred 10-21 og lørd 10-20. Sjekk ut våre gode tilbud eller ta en matbit i restauranten vår. Velkommen
 4. utter senere
 5. Tide har bestilt 35 batterielektriske busser til Trondheimsprosjektet, 25 busser på 12 meter, og 10 stykker 18 meter lange leddbusser. I tillegg blir det kjøpt inn 14 metrobusser på 24 meter, dette er seriehybridbusser, som går på biodiesel. Med dette får AtB og Trondheim Norges mest miljøvennlige bussflåte
 6. Innenfor sone Stor-Trondheim 600.00 Fra Stjørdal - Trondheim 785.00 Fra Orkanger - Trondheim 940.00 For mer informasjon se atb.no eller kontakt oss på 02820. Oversikt over busser som kjører til og fra holdeplassene ved Energibygget Lerkendal Prof. Brochsgt
 7. AtB has a customer center at Prinsens Gate 41 right beside the bus stop Prinsens Gate P2 in Trondheim. AtB took over as public transport manager for bus traffic in Trondheim in 2010, tram traffic on Gråkallbanen and other bus traffic in Sør-Trøndelag in 2011, speedboat routes in 2012 and 2014, ferries in 2015, and in 2018, the former Nord.

I første etasje på Trondheim Torg har Narvesen en kiosk med nystekte boller, croissanter, pølser og nybrygget kaffe for deg som vil stille sulten i en fei, trenger et lite mellommåltid eller har lyst på litt smågodt. Vi har ofte plukk og miks-tilbud med gode tilbud på sjokolade, nøtter, frukt og drikke for deg som er på farten Gant Store Trondheim Nordre gate 12 GANT er en livsstils merkevare med røtter til den Amerikanske Østkyst som daterer tilbake til 1949. Merkevaren blander Amerikansk Sportswear med Europeisk Eleganse og tilbyr klær av høy kvalitet til herre, dame og barn i tillegg til interiørartikler, undertøy, klokker, sko.

Vi har i Trondheim vært stolte av å ha et tiltaksapparat for barn og ungdom som har favnet bredt og hjulpet mange. Vi har et barnevern som strever med ressursmangel, stor turnover og vi har vonde eksempler på hvor ille det kan gå når barnevernet ikke strekker til Da vil om lag 1000 bussjåfører i Trondheim bli tatt ut i streik, noe som vil ha omfattende konsekvenser for busstilbudet i Trondheimsområdet, skriver AtB på sine hjemmesider fredag. Alle AtBs busser som kjøres av Tide Buss og Vy i Trondheimsområdet, Klæbu, Melhus og Malvik vil utgå, det samme gjelder AtBs skoleskyss 9t2 er stengt inntil videre. På grunn av koronasituasjonen er 9t2 dessverre ikke tilgjengelig inntil videre. Vi forholder oss til folkehelseinstituttets smittevern i kollektivtransport (buss, tog, trikk mv.) og kontaktreduserende tiltak. Egen smittevernsveileder for skoleskyss er utarbeidet.. Skoleturer med tett ansamling av elever i store grupper og på offentlige transportmidler bør unngås Kart over Norge. Oppdag lokale bedrifter, søk etter venner og familie, se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering BUSSANBUD STOR-TRONDHEIM 2019 24. januar 2018 •Trøndelag fylkeskommune har det overordnede ansvaret for kollektivtransporten i Trøndelag, og fastsetter mål, ivaretas av vårt administrasjonsselskap -AtB, som planlegger, anskaffer og følger opp ruteproduksjonen mot publikum, kommuner og operatøre

Nye priser; Sør-Trøndelag fylkeskommune har vedtatt en årlig prisjustering på takst for buss og trikk. Prisene vil fra 2. april øke med 3,2%. Det medfører en endring på basistaksten. I Stor-Trondheim.. - I Trondheim er det snakk om i underkant av 1000 personer. Til Fagbladet forteller Berg at streikeviljen er stor, AtB skriver på sin hjemmeside at ved en eventuell streik vil verken reisegaranti eller refusjon av billettene gjelde. buss nyheter atb

Re: Nye busser til Stor-Trondheim 2019 Legg inn av passasjer » 05 aug 2019 17:14 Som passasjer, så får jeg vel skrive litt om erfaringene med de nye Ormen Lang Kontrolltjenester Stor-Trondheim. Registrert Dato: Tirsdag 12. Mars 2019. AtB ønsker å inngå avtale med vaktselskap om kjøp av både sivile- og uniformerte billettkontrolltjenester for mobilitetstjenester som kjøres på kontrakt for AtB, herunder buss og trikk Tickets for bus and tram in all of Trøndelag. Purchase your ticket prior to boarding with AtB's mobile app. AtB Mobillett is valid only on buses that are part of the public transport services in Trøndelag county, and boat routes 800/805 and 810. Single ticket: For bus and tram in Trøndelag county and for boat between Trondheim and Vanvikan, and Trondheim and Kristiansund Kontrolltjenester Stor-Trondheim. Publisert av: AtB AS. Kunngjøringstype: Tildeling. Kunngjøringsdato: 2019-05-27. Kommune: Trondheim. Procurement of IT consultants for the development of AtB's new Mobility Platform. Publisert av: AtB AS. Kunngjøringstype: Kunngjøring av konkurranse. Doffin referanse: 2019-326913

Malvik (Stor-Trondheim) for perioden 2019-2029, og er en av de største anbudskonkurransene som er gjennomført på buss i Norge med en samlet årlig kontraktsverdi på ca 805 MNOK og over 8 MRD NOK i kontraktsperioden. Anbudskonkurransen er gjennomført av AtB på bakgrunn av mandat fra Sør-Trøndelag fylkeskommune Trondheim er en bykommune i Trøndelag fylke med sentrum ved Nidelvas utløp i Trondheimsfjorden. Kommunen omfatter halvøya Byneset i vest og videre sørover til elva Gaula sitt utløp i Gaulosen i Melhus. Grensen videre runder nord- og østsiden av Vassfjellet og sørøstover til Rensfjellet på grensen til Melhus og Selbu. I øst grenser Trondheim til Malvik og Selbu

Video: AtB - Forsid

Sone A - AtB

Stadig flere tar bussen i Sør-Trøndelag. I Trondheim ble det gjennomført 2,1 mill flere passasjerreiser i 2011 enn i 2010 - en økning på ca 11 %. I regionen utenfor Trondheim ble det registret en økning på 426 435 passasjerreiser i forhold til 2010 - en økning på hele 25 %! Vi definerer AtB til å være inne i en vekstfase dette har AtB overtatt alt ansvar knyttet til skoleskyss i fylket, unntatt vedtaksmyndighet og rettighetsavklar-inger som fortsatt ligger hos STFK. Ved utgangen av 2012 gjenstår anbudskonkurransen på individuelt tilrettelagt skoleskyss i regionene utenfor Stor-Trondheim. En skyss som i all hovedsak utføres med drosje og minibuss. Nå Hele 47 løpeglade personer kom på trening da Kondistreninga Trondheim arrangerte Kondisløpets tre- og femkilometer på bane på tirsdag. Noen deltok i Kondisløpet, mens andre kom for å få en god gjennomkjøring AtB Mobillett gjelder kun på busser som er en del av det offentlige kollektivtilbudet i Trøndelag fylke, og hurtigbåtrutene 800/805 og 810. Enkeltbillett: For buss og trikk i Trøndelag fylke og for hurtigbåt på strekningene Trondheim - Vanvikan og Trondheim - Kristiansund Purchase your ticket prior to boarding with AtB's mobile app. AtB Mobillett is valid only on buses that are part of the public transport services in Trøndelag county, and boat routes 800/805 and 810. Single ticket: For bus and tram in Trøndelag county and for boat between Trondheim and Vanvikan, and Trondheim and Kristiansund

Kollektivsystemet i Trondheimsområdet - AtB

Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Med opptil 3 millioner brukere i måneden og 550 000 leste artikler hver dag er leksikonet Norges største nettsted for forskningsformidling AtB as, Trondheim, Norway. 17K likes. Her finner du info om rutetilbudet vårt, endringer i kollektivtrafikken, billetter og priser. Vi svarer på dine spørsmål og tar gjerne imot forslag, ris og ros.. Hera Store er en frisørsalong som ligger sentralt i vakre Fjordgata i Trondheim med utsikt mot Munkholmen. Hera Store åpnet i 2015, og vi har spesialisert oss på Hair Extensions og bli-ny-behandlinger. Hos oss er du som kunde i fokus, og vi jobber med at du skal sitte igjen med en fantastisk opplevelse av kvalitet og god service Stor helseundersøkelse av Trondheims eldste Aldri før er det gjennomført en slik stor helseundersøkelse av eldre i storby. 1500 trondheimere, som er 70 år eller eldre, får nå muligheten til å delta i historisk forskning Årets store førpremiere for barn er Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul kl. 10 i Nova 1! Selvsagt blir det juleverksted i Nova med god stemning! På Prinsen kan du møte Prinsesse Elsa og Anne i foajeen vår som oppladning til Frost 2 - og kanskje slenger flere prinsesser seg med også

Bussruter for Trondheim - bussrute

Etter at koronatiltakene ble innført i Norge 12. mars, har 47 bedrifter i Trondheim lagt inn årene. Se oversikta i saken eller 05280 (takst for spesialnummer) Kundesenter: 477 70 098 (åpent hverdager 08-19; lø/søn 09-15) Gjelder det en mulig faresituasjon, ring politiets nødtelefon 112 Man tenker kanskje at det logiske ville vært å kjøre med full kapasitet, slik som man gjør i storbyen. Dette kommer selvsagt an på hvor mye kapasitet som er nødvendig, og det er helt klart at trykket er størst i de store byene. Men nå må AtB se ut av Trondheim sentrum, og begynne å ta smittevernet på alvor

Atb Trondheim - decra, atb motorentechnik gmbh, eksplosjonssikre motorer, brytere, dreiing, aggregat, atb, protan takfolie, bryterprogram, elektrisk, crc, avk - Finn. Store ruteendringer hos AtB fra mandag Fra mandag 3. februar trådte det i kraft endringer på flere busslinjer i Trondheim AtB AS. Prinsens gate 39, 7011 Trondheim Vis kart. www.atb.no; Twitter; Facebook; atb@atb.no; 478 02 820; Vi har ansvaret for å planlegge, kjøpe og markedsføre kollektivtjenester i hele fylket. Selskapet er registrert som AS, hvor 100 % av aksjene eies av Sør-Trøndelag fylkeskommune (STFK). Telefon : 478 02 820. Rørosekspressen ble i sin tid kjørt av NOR-WAY Bussekspress. Pr. april 2014 ser det ut for at NOR-WAY Bussekspress ikke lenger kjører ruta. Men selvsagt kan du ta buss fra Trondheim til Røros. AtB forvalter ruta. AtB er administrasjonsselskapet for kollektivtrafikken i Sør-Trøndelag. I flg Peak Performance General Store Trondheim, Trondheim, Norway. 13 k liker dette. Be adventurou

AtB, en støykilde i boligstrøk? - adressa

Liste over busser som kjøres på oppdrag for AtB. Hopp til navigering Hopp til søk Første anbudsrunde. Operatør: Vy Buss Rutegående kollektivtrafikk med stor buss i regionen i Sør-Trøndelag Ruteområde 1 Området sør for Trondheim og øst for Orkanger, Linjer: 340, 460, 480,. For linje 800 er det, på grunn av plass, dessverre ikke anledning til å ta med større gods som kajakk/sykkelhenger o.l. om bord. Ved spørsmål om ruteinformasjon, innspill til ruteendring eller annen tilbakemelding som gjelder linje 800 Trondheim-Brekstad-Kristiansund, ta kontakt med AtB's kundesenter på tlf. 02820 eller benytt deres kontaktskjem post@biker-shop.no | Torbjørn Bratts veg 11 | 7032 Trondheim | Tlf.: 47 34 94 04. AtB har invitert Frøya, Hitra, Ørland, Heim og Orkland kommuner til dialogmøte ved Sandstad hurtigbåtkai 22. oktober, og fylkesrådmannen har bedt kommunene om å komme med nye innspill til hurtigbåttilbudet Trondheim - Kristiansund. Men Hitra og Frøya kommuner ble allerede i vår enige om felles høringsinnspill - Dette er stort. Hele bussparken i Trondheim blir fra i dag kledd i grønt for å understreke den nye miljøvennlige profilen. AtB-direktøren er voldsomt stolt av å lede an denne utviklingen.

Liste over bybranner i Trondheim gjennom tidene. 1219: Det meste av byen brenner. 1295, 25. desember; bybrann som startet natt til 1. juledag, hvor blant annet bybroen blir helt ødelagt og Erkebispegården får store skader. 1328, 3.- 4. april; den såkalte Ambrosiusbrannen - Domkirken brenner. 1344: Mikaelskirken brenner. Den blir ikke gjenreist I dag arrangeres Kulturnatt Trondheim med mange små arrangementer over hele byen! Skal du reise kollektivt - husk å vise hensyn til dine medpassasjerer, følg smittevernrådene og nyt en trygg Kulturnat AtB arbeider i tillegg med et forslag til øvrig ny rutestruktur i tillegg til superbuss for Stor-Trondheim fra 2019. Dette skal behandles i Fylkestinget 15.-16. juni i år, med sikte på at AtB skal konkurranseutsette et nyt • STFK og AtB sendte i september 2016 søknad til Enova om støtte til ladeinfrastruktur • Denne ble innvilget i november 2016 • Hele Stor-Trondheim ut på anbud samtidig • To ruteområder (to kontrakter) • Til sammen ca. 16,5 millioner rutekilometer • Over 300 innkomne spørsmål Entreprenører Trondheim - beslag, bad, påbygg, restaurering, hus, oppussing, snekkerarbeid, baderom, rehabilitering, betongarbeid, snekkertjenester, nybygg - Finn.

Stasjoner og holdeplasser - AtB

Ulike alternativer. AtB har sett på alternativer for å bedre busstilbudet for beboere på Løvset/Hesttrøa, Varmbu og Søberg. Busstilbudet for Brekkåsen mener AtB er bra sett ut fra innbyggertallet. Én av årsakene til at AtB lager mobilitetsplan for kommunene rundt Trondheim, er at disse kommunene ikke ble tatt med i vurderinga da metrobussen ble innført Advokater Trondheim - bistandsadvokat, familierett, selskapsrett, advokat lawyers, arv, advokathjelp, odelsrett, advokatbistand, juridisk rådgivning, arverett. on atb.no or the app AtB Reise for a complete list of all stops and their departures. lørdag søndag Trondheim S 6 08.13 12.13 P15.13 18.13 20.43 12.43 16.13 21.4 Kommunefakta gir deg nøkkeltall for din kommune, og er en inngang til SSB sin statistikk på kommunenivå

AtB og støyen i nabolaget - adressa

Stor Trondheim - 9002, akselkoblinger, 40x40, priser, 20x30, 10x12, akryl, 12x12, spisebord, montana, norske, 50x50 - Finn firmaer, adresser, telefonnumre LES OGSÅ: Arkitektur i Trondheim: Det bygges for mye stygt! Hvis vi skal gå skikkelig langt tilbake, må vi ta i betraktning at bryggerekkene, byens stolthet nest etter domen, var oppført som lagerskur for fiskemottak. Teglverket på Bakklandet var et gedigent åpent sår med en rykende industriproduksjon i midten, TMV (Solsiden) var et grått, skittent og støyende skipsverft, smelteverket. Pappenheim, boligstrøk i Trondheim på sletten nedenfor Kristiansten festning. Pappenheim var opprinnelig et nedsettende navn på arbeiderboligene på Kristianstenssletta, som ble oppført i årene mellom 1916 og 1920 - da det var mangel på det meste, også byggematerialer. Husene var ment som midlertidige boliger som skulle forbedres etter hvert, men midlertidigheten skulle vise seg å bli. Tirsdag og onsdag stenger de butikken sin på Heggstadmoen og åpner pop up-butikk på Nyhavna. I den 3400 kvadratmeter store industrihallen i Styrmannsgata 6 blir det salg av alt fra møbler, kunst og julepynt til kopper, kar, sportsutstyr og pyntegjenstander Ride Trondheim as, Trondheim, Norway. 1 738 liker dette · 101 snakker om dette · 137 har vært her. Trondheims beste MC-butikk, i over 50 år! Vi har godkjent MOPED / MC-verksted

Soner og sonekart - AtB

For linje 805 er det, på grunn av plass, dessverre ikke anledning til å ta med større gods som kajakk/sykkelhenger o.l. om bord. Ved spørsmål om ruteinformasjon, innspill til ruteendring eller annen tilbakemelding som gjelder linje 805 Trondheim-Brekstad, ta kontakt med AtB's kundesenter på tlf. 02820 eller benytt deres kontaktskjem Make Up Store Trondheim, Oslo, Norge. 1,642 likes · 2 talking about this · 73 were here. Makeup Artis Tidenes kollektivløft i Stor-Trondheim gir mange et dårligere busstilbud. - Endringen henger ikke på greip, sier Jan Arne Vold Trondheim blir Smartby. Nå er det endelig bekreftet: EU har gitt Trondheim stempelet smart by. Byen skal være med å gå foran i bærekraftig byutvikling i Europa. Sammen med den irske byen Limerick har Trondheim søkt om å bli en Smart City innenfor EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont 2020

Rutetabeller - AtB

Gråkallbanen, elektrisk forstadsbane i Trondheim. Banen er 8,8 km lang og går fra vestsiden av Trondheim sentrum opp til gården Lian på Byåsen, 264 moh, sørøst for Gråkallen. Gråkallbanen er verdens nordligste sporveisbane, og frakter årlig rundt én million passasjerer. Gråkallbanen åpnet 18. juli 1924 på strekningen St. Olavs gate-Munkvoll Høyt vurderte aktiviteter for store grupper i Trondheim: De mest populære tingene å gjøre for store grupper. Se Tripadvisors 10 241 anmeldelser og bilder fra reisende av aktiviteter for store grupper i Trondheim

Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Med opptil 3 millioner brukere i måneden og 550 000 leste artikler hver dag er leksikonet Norges største nettsted for forskningsformidling. Leksikonet er eid av de norske universitetene og flere ideelle stiftelser/organisasjoner Dette krever også stort politisk mot av eierne og Trondheim kommune, mener juryen. Administrerende direktør Janne Sollie i AtB takker for prisen, leder i Stortingets Transportkomité Helge Orten (H) er utdeler, og juryleder Helena Leufstadius, direktør i Svensk Kollektivtrafik, ser på Satser i Trondheim med ny lab: Vil bygge stort AI-selskap Vil få frem minst én stor trøndersk teknologibedrift som lykkes. Daglig leder i Aia Science, Odd Jostein Svendsli, mener en må ha som mål å bygge store selskaper med hovedkontor i Trondheim En stor reisevaneundersøkelse (RVU) fra 2013/2014 viser at Trondheim er en vinner innen miljøvennlig transport i Norge. Bilbruken har gått ned siden forrige RVU 2009/2010. Les mer om endring av reisevaner på Miljøpakkens egen nettside: miljøpakken.no . Hvordan reise i Trondheim Vedtaket fra Sør-Trøndelag fylkeskommune om å utvide takstsonen Stor-Trondheim ut over det den er i dag, blir gjeldene fra 1.april. Dette gjøres på AtB kundesenter. Ny autoreise kan bli lagt inn fra 1.april 2011. Dette kan også bli gjort ombord på regionbusser

Hittegods i Stor-Trondheim - AtB

Bromstadvegen knytter sammen Strindheim og Lade | Statens

Velkommen til HTH i Trondheim Et kjøkken er boligens hjerte. Det er på kjøkkenet hvor familie og venner samles og møtes til et lekkert måltid. Hos HTH i Trondheim er lidenskapen for design og funksjonalitet det essensielle når du velger et nytt kjøkken. Hos HTH i Trondheim vet vi at det moderne liv krever sitt kjøkken. Det er grunnen til at design og funksjonalitet går hånd i hånd. AtB vil ha såkalte «superbusser» til 400 millioner kroner i Trondheim. Bussene skal i bedre komfort, men gir ikke mye bedre kapasitet Stor leiekontrakt i Trondheim Autronica Fire and Security har tegnet leiekontrakt for et nybygg på drøye 8000 kvadratmeter i Trondheim. Dag-Jørgen Saltnes. Publisert torsdag 04. juni 2015 - 08:24 Sist oppdatert søndag 08. januar 2017 - 13:02

WTW Software – Expand Your Horizon
 • Varmluft symbol electrolux.
 • Fjerne akrylnegler hjemme.
 • Kyllinggrateng bretagne.
 • Face to face film.
 • Facedown chrome.
 • Rudy ridge.
 • Sellaronda mtb ohne seilbahn.
 • Salongrifle xxl.
 • Seleucids empire.
 • Hjørnetenner hest.
 • Body med trykk.
 • Revmatisme prøver.
 • Precious stones.
 • Naturbingo for barn.
 • Valpemelk.
 • Hallusinasjoner hos eldre.
 • Edith piaf francais.
 • Montering av vannbord.
 • Propp til kjøkkenvask biltema.
 • Vamv essen öffnungszeiten.
 • Drohne mit kamera live übertragung.
 • Åpningstider påsken 2017 bergen.
 • Paralgin forte rus dosering.
 • Salgsbevilling prøve.
 • Limone piemonte.
 • Scandinavian design rabattkode.
 • Fiske hvitting.
 • Ligning wiki.
 • Zeg fahrrad werbung.
 • Cheap electricity norway.
 • Bowers and wilkins diamond.
 • Rcbs die.
 • Tyrannosaurus rex bilder kostenlos.
 • Melodifestivalen vinnare.
 • Photo editor collage maker.
 • Cordon bleu cheese.
 • Salsa pforzheim.
 • Studieteknikk fargekoder.
 • Bodum bistro brødboks test.
 • Ws.kik.com/delete account.
 • Forstørret hjerte trening.